Catering

Tijhuis partyservice, úw cateraar in Geesteren en omstreken

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw volledige catering kan verzorgen, dan bent u bij Tijhuis partyservice aan het juiste adres. Al ruim 20 jaar zijn wij een begrip in de regio en een betrouwbare partner voor zakelijke en particuliere catering Of het nu gaat om de catering van een bedrijfsfeest, buurtfeest, bruiloft, jubileum of de opening van uw bedrijf, u kunt altijd een op maat oplossing van ons verwachten.

Buffet voor uw gasten

Geeft u een feest voor een grote(re) groep, dan is het lastig om het iedereen naar de zin te maken qua eten. U wilt waarschijnlijk zelf ook helemaal niet hoeven te zorgen voor eten, maar gewoon net als uw gasten van het feest genieten. Maakt u zich geen zorgen: Partyservice Marcel Tijhuis staat voor u klaar. Wij kunnen uw feest voorzien van een heerlijk buffet waar al uw gasten van zullen smullen, wat uw wensen ook zijn.

Wij leveren een buffet op maat

Goede catering draait om lekker eten, persoonlijke service en een goede presentatie. Bij ons hebt u de zekerheid dat u dit alles krijgt. Niet voor niets zijn wij al meer dan 22 jaar een graag geziene cateraar in de regio Almelo.

Wij leveren u een buffet op maat. Wij kunnen altijd rekening houden met uw wensen op het gebied van gerechten en eventuele diëten en/of allergieën. Omdat u van ons maatwerk krijgt, zult u tevergeefs zoeken naar een standaard menu. Wij vinden het belangrijk om in al uw wensen te voorzien. Daarom gaan wij samen met u op zoek naar de ideale invulling van het eten op uw feest. Want wat is een feest nu zonder lekker eten?

U proeft de kwaliteit

Wij kunnen zorgen voor tal van soorten catering en diverse gerechten. Heerlijk ouderwetse Hollandse pot, malse spare ribs, salades of gewoon een lekker frietje met snacks. Waar u ook voor kiest: u proeft de kwaliteit. Alle gerechten zijn huisgemaakt en de snacks en sauzen zijn van A-kwaliteit.

Laagdrempelige maar luxe service

Voor welke vorm van buffet of catering u ook gaat; wij zijn er voor kleine en grote groepen.

Wij denken in alles met u mee en ontzorgen u volledig. Niet alleen stellen wij voor u het ideale menu samen: ook op locatie maken wij er een echt feest van. Van ons mag u altijd kwaliteit en service verwachten. Wilt u uw feest verder aankleden, dan kunt u niet alleen voor een heerlijk cateringbuffet bij ons terecht, maar ook voor partyverhuur.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen