Over ons

Elk feest wordt een succes

Partyservice Marcel Tijhuis beschikt over meer dan 22 jaar aan ervaring als zelfstandig cateraar. Wij maken elk feest tot een groot succes in culinair opzicht. Wat de gelegenheid ook is en wat uw wensen ook zijn: wij kunnen u helpen en met u meedenken. Wanneer u ons inschakelt voor de catering van uw feest, weet u dat u zich over misschien wel het belangrijkste gedeelte van het feest geen zorgen hoeft te maken.

Onderscheidend in catering op maat

Catering op maat is waar wij ons mee onderscheiden. Dankzij onze persoonlijke service zijn wij uitgegroeid tot een bekende cateraar in de regio Geesteren, Almelo en zelfs daarbuiten. Bij ons bestelt u niet zomaar catering; u bestelt de catering die u echt wilt. U stelt dus zelf het menu samen. Wilt u een heerlijke food stand? Vertel ons wat uw wensen en eisen zijn en wij zullen hiervoor zorgen. Wij bieden u tal van specialiteiten, warm en koud, uit allerlei keukens en kunnen rekening houden met dieet- en allergiewensen.

Wilt u uw feest van nog meer sfeer voorzien? Wij kunnen catering ook verzorgen vanuit onze foodtruck. Lekker, authentiek en sfeervol. Bent u op zoek naar perfecte catering voor uw feest? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen om ervoor te zorgen dat u en uw gasten kunnen genieten van 100% catering op maat.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen