Partyverhuur

Partyverhuur

Een feest organiseren kan heel wat voeten in de aarde hebben. U kunt natuurlijk proberen om alles zelf te regelen, maar u kunt ook vertrouwen op de kwaliteit en service van een professional. Wilt u zorgen voor een geslaagd feest, schakel dan Partyservice Marcel Tijhuis in. Wij zijn al meer dan 22 jaar een bekende cateraar en partyservice in de regio Almelo. Met onze hulp wordt ook uw feest een groot succes. U kunt bij ons terecht voor heerlijke catering en complete aankleding van uw feest.

Aankleding van uw feest

De juiste sfeer is belangrijk voor elk feest. Een goede sfeer begint bij een goede aankleding. Wij hebben alles in huis om uw feest helemaal naar wens aan te kleden. Zo leveren wij feesttenten inclusief vloeren, stoelen, (sta)tafels, een bar en barkrukken, koelkast, mobiele tap, en allerlei toebehoren zoals servies, maar ook heaters en verlichting om ervoor te zorgen dat uw gasten altijd kunnen genieten van comfort.

Gezelligheid mag natuurlijk ook niet vergeten worden, dus kunnen wij ook zorgen voor de juiste muziekinstallatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Geen feest is compleet zonder lekker eten

U wilt uw gasten natuurlijk voorzien van lekker eten en drinken. Wat uw wensen op dit gebied ook zijn; onze cateringservice kan het voor u verzorgen. Wij bieden u catering op maat. Dat betekent dat we met u meedenken en aan de hand van uw wensen en eisen een menu voor u samenstellen. Op uw feest kunnen uw gasten genieten van de heerlijkste gerechten en hapjes in onze food stand of vanuit onze food truck.

Hebt u complete aankleding van uw feest nodig? Neem dan contact met ons op en wij denken mee over de ideale invulling.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen